!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!!

Polis Teleskop batong - 21'' - Svart

Härdad polis expanderbar batong 21" svart med fodral 21H BLK Den härdade teleskopbatongen Police 21H BLK är ett kompakt verktyg för självförsvar. Fricton loc batongerna kännetecknas av en vikbar struktur, därför är de lätta att bära t.ex. i en invändig ja

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 68547-TB
Lagerstatus: 19
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
995 kr
Inklusive moms: 199 kr

Beskrivning

Härdad polis expanderbar batong 21" svart med fodral 21H BLK

Den härdade teleskopbatongen Police 21H BLK är ett kompakt verktyg för självförsvar. Fricton loc batongerna kännetecknas av en vikbar struktur, därför är de lätta att bära t.ex. i en invändig jackficka. En av de största fördelarna med modellen är ett attraktivt pris med bibehållen hög kvalitet på utförande.

Längden på 21 tum anses vara den mest universella storleken bland expanderbara batonger. Ger en lämplig förlängning av handen i en krissituation. Det räfflade handtaget av anti-halk syntetiskt gummi är bekvämt och glider inte ur våta händer.

Sömlösa kalldragna rör användes för att tillverka metalldelarna, vilket resulterade i hög hållfasthet och hållbarhet.

Setet innehåller ett nylonöverdrag för att bekvämt bära pinnen bredvid bältet.

Viktig! - vid en ny teleskopbatong kan svårigheter relaterade till den första stängningen uppstå. För att stången ska fungera effektivt / nå den ordentligt rekommenderar vi att du fäller ut den flera gånger utan att använda överdriven kraft.
Funktioner:

  •     Lätt att bära
  •     Längd 21 tum
  •     Halkfritt handtag
  •     Nylonskydd ingår

Liknande produkter