!!! Vi håller just nu på med byte av kort & Klarna modul de går därför INTE betala med kort eller Klarna!!!. Stripe har just nu tekniska problem med återbetalningar, ni som väntar på återbetalningar kommer kontaktas via mail av oss!!!

Saneringsmedel Safesorb Ultra 10 kg 20 lit

(0)

Safesorb® Ultra är en miljövänlig naturprodukt som absorberar syror såväl som basiska vätskor utan att förorsaka kemiska reaktioner.

Inklusive moms: 49,80 kr
249 kr

Beskrivning

Safesorb® Ultra är en miljövänlig naturprodukt som absorberar syror såväl som basiska vätskor utan att förorsaka kemiska reaktioner.

Safesorb® Ultra har en granulatstorlek på 0,5 - 1,0 mm, (finkornig), detta gör att produkten har en speciell förmåga att komma ner i ojämnheter och sprickor i t.ex. asfalt och betongbeläggningar. "Identifikationsmärkning V". Safesorb® Ultra ger ett gott halkskydd, testat och dokumenterat av Trafikverket. 86201-46: prov av alternativa material för halkbekämpning.

Safesorb® Ultra fungerar som "vätskebindare" uppblandat i planteringsjord i t.ex. altanlådor, blomkrukor, rabatter, grönsaksodlingar m.m. Safesorb® Ultra absorberar snabbt lukt och fukt i kattlådan utan att efterlämna illaluktande klumpar. Safesorb® Ultra levereras i en kraftig 20 liters plastsäck med bärhandtag.

Säljes Styckvis

Artikel Nr: 3610240
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 29
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 15 Visitors are viewing this product right now

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Klarna, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan