!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

Pizza Ugn

(0)

När du gör dina egna pizzor med en lättanvänd pizzaugn kan du enkelt testa och förädla olika botten- och smakkombinationer! Skapa aptitretande pizzor med en pizzaugn! Med en gasoldriven pizzaugn kan du snabbt tillfredsställa ditt pizzasug.

Inklusive moms: 799 kr
3 995 kr

Beskrivning

När du gör dina egna pizzor med en lättanvänd pizzaugn kan du enkelt testa och förädla olika botten- och smakkombinationer! Skapa aptitretande pizzor med en pizzaugn! Med en gasoldriven pizzaugn kan du snabbt tillfredsställa ditt pizzasug. Vesuvio 12 Pizzaugnen har en 2 cm tjock pizzasten som lagrar värmen i sig själv. Med den steks pizzans botten till knaprig. På grund av sin styrka håller pizzastenen värmen även väldigt länge i ugnen. Med den här ugnen kan du baka många pizzor i rad utan att oroa dig, och du behöver inte oroa dig för att stenen ska bli kall däremellan.

Med pizzaugn på bordet kan du laga de godaste och knaprigaste pizzorna - på bara 90 sekunder

Vesuvio är en kompakt pizzaugn som passar både hem och stuga och tack vare sin storlek är det enkelt att ta med sig ugnen på resa. Vesuvio 12 pizzaugn passar bra att ha på ett bord eller bänkskiva.

Stekugnen har en värmebevarande pizzasten, vilket gör det möjligt att tillaga pizzor med en mycket krispig botten. Temperaturen på den gasoldrivna pizzaugnen stiger snabbt upp till 500 °C, så ugnen kan snabbt förbereda smarriga pizzor för hela familjen. Ugnen har en U-formad brännare som tillagar pizzan jämnt från tre sidor samtidigt. Under tillagningen bör du vända pizzan ett par gånger så att kanterna kokar jämnt. Även om temperaturen i pizzaugnen stiger upp till 500°C räcker det med ännu mindre värme för att grädda pizzan helt och mycket krispig! Du bör också vara försiktig, för din pizza är klar på cirka 90 sekunder!

Pizzaugnen är lämplig endast för utomhusbruk och brännareffekten i denna ugn håller även vid vinterbruk!

Gasoldrivna pizzaugnen Vesuvio 12 är mer än bara en pizzaugn! Med ugnen Vesuvio 12 kan du även förbereda och laga, förutom pizzor, bröd, bullar, pajer, grönsaker och biffar, eller egentligen vad som helst som kräver hög temperatur. Genom att ta bort pizzastenen från Vesuvio 12 pizzaugnen kan den ersättas med en stekpanna (produktnr 316743) och ugnen lämpar sig perfekt för stekning av grönsaker och biffar.

Visste du detta om pizza?

Att baka pizza hemma är nu på topp! Du kan förfina olika ingredienser och smaker på ett helt nytt sätt både med hjälp av Vesuvios och genom det breda utbudet av ingredienser. Ta nu hem din egen Italien! Pizzadegsälskare vet att ju längre degen jäser, desto mer smak, luftbubblor och konsistens får degen. Prova också en söt dessertpizza som en version av den traditionella salta pizzan. Och kom ihåg, förutom hemgjorda degar, förbereder Vesuvio 12 pizzaugnen även köpta/frysta degar.


Teknisk data

Specifikationer
Effektiv gasoldriven pizzaugn med pizzasten
Gör en pizza på bara 90 sekunder
Kompakt att ha på bordet
Med hjälp av en pizzasten kan du baka pizzor med en krispig botten
Pizzastenen lagrar värmen i sig själv
Gör även långbräserade biffar, frasiga bröd, bullar, pajer, grönsaker...
Förbered allt som går att steka på hög temperatur
Till exempel kan basen på en dessertpizza bakas i 420-450°C
Pizzastenens mått är 30,5 x 30,5 x 2 cm
U-formade brännare, även matlagning
Brännaren har en ODS flamskydd
Endast lämplig för utomhusbruk
Även lämplig för vinterbruk
Teknisk information
Temperaturen stiger upp till 500°C
Brännar effekt 4,3 kW
Flytgas
Gasklass 13B/P (30)
Gastryck 30 mbar
Munstycksstorlek, huvudbrännare 1,05 mm
Material stål, rostfritt stål och kordierit
Mått 53 x 42 x 53 cm
Artikel Nr: 5877-UGN
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 3
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× 4 Visitors are viewing this product right now

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan