!!! Just nu har vi längre leveranstid än normalt, vi ber om ursäkt för det. Och jobbar för fullt med att skicka alla order så snabbt de bara går. Vi ber alla kunder ha överseende med den längre leveranstiden!!!! DHL har just nu VÄLDIGT mycket paket i omlopp på sina terminaler vissa scanningar kan därför utebli!

Multi-Function Couple’s Vibrator (UTGÅENDE)

(2)

För en massa olika förspels- och sexinsatser! Parvibratorn Multi-Function Couples Vibrator från Couples Choice med (penis-)ring och rörliga, vibrerande armar.

Inklusive moms: 49,80 kr
940 kr 249 kr

Beskrivning

För en massa olika förspels- och sexinsatser!

Parvibratorn Multi-Function Couples Vibrator från Couples Choice med (penis-)ring och rörliga, vibrerande armar. 3 motorer - en i mitten och en i varje arm - 10 vibrationsmodus och 3 hastigheter som styrs separat med den sladdlösa fjärrkontrollen - räckvidd 10 meter, perfekt för parlekar! Den smarta vibratorn är av ett mjukt silikonmaterial som ger en skön känsla på huden. Uppladdningsbar - magnetic charger kabel medföljer. Inklusive batteri (CR2032) för fjärrkontrollen.

Total längd: 14 cm, införingsdjup på armarna: 8,5 cm, Ø max. 1,7 cm, ringens diameter: 3 cm (elastisk). Materialets tjocklek: 0,4 cm. Vikt: 100 gram. Silikon, PUR, ABS.

Artikel Nr: 05523130000
Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Lagerstatus: 3
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar

Har du en produkt fråga?

Ställ Den HÄR
× Erbjudandet löper ut den juli 31 2024 01:59.
× 4 Visitors are viewing this product right now

Liknande produkter

Nyligen visade

Frakt från 89kr (Inom Sverige)

Vi skickar inom Sverige

Smidiga Returer

Retunera enkelt dina varor du inte vill ha

Många Betalsätt

Swish, Kort, Faktura, Kreditkonto

Kundtjänst/Order

Kundtjänst/Order nås 7dagar i veckan