!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!. Just nu testas nya funktioner i butiken detta leder till att de förekommer störningar i order statusen!!!

Thumping Rabbit Vibrator

Helstimulation för vagina, G-punkt och klitoris! Den perfekt böjda vibratorn Thumping Rabbit från Javida stimulerar vagina och G-punkt intensivt med vibrationer och knackande impulser, medan den vibrerande kaninen ägnar sig åt klitoris.

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 05570210000
Lagerstatus: 19
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
899 kr
Inklusive moms: 179,80 kr

Beskrivning

Helstimulation för vagina, G-punkt och klitoris!

Den perfekt böjda vibratorn Thumping Rabbit från Javida stimulerar vagina och G-punkt intensivt med vibrationer och knackande impulser, medan den vibrerande kaninen ägnar sig åt klitoris.

10 vibrationsmodus i den stora spetsen, 10 pulserande modus i det strukturerade skaftet och 10 vibrationsmodus i den flexibla klitorisstimulatorn med rörliga öron. Alla funktioner styrs via knapptryck direkt på leksaken - separat eller i spännande kombination. Hela 3 kraftfulla motorer ger en pålitlig kraft och energi.

Vibratorn Thumping Rabbit är härligt flexibel i den nedre delen av skaftet och anpassar sig perfekt till kroppen och rörelserna. Av silikon med sammetslen yta som gör att den är lätt att föra in och leka med.

Uppladdningsbar - inklusive magnetisk USB-laddningskabel.

23,3 cm, införingslängd 13,1 cm, diameter 2,2 cm - 3,7 cm.

Vikt: 192 gram.

Silikon, PUR, ABS.

Teknisk data

Information
Colour
purple
Material Silikon, PU, ABS
Size
Length 23,3 cm
Diameter 2,2 - 3,7 cm
Weight 395 g
Packaging
Width 10.5 cm
Height 7 cm
Length 30.5 cm

Liknande produkter