!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!. Just nu testas nya funktioner i butiken detta leder till att de förekommer störningar i order statusen!!!

4 Function Vibrator

Ett helstimulations-program för vagina och klitoris! Den perfekt böjda 4 Function Vibrator från Javida skämmer bort vaginan och G-punkten intensivt med vibrationer och knackande impulser.

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 05563780000
Lagerstatus: 10
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
599 kr
Inklusive moms: 119,80 kr

Beskrivning

Ett helstimulations-program för vagina och klitoris!

Den perfekt böjda 4 Function Vibrator från Javida skämmer bort vaginan och G-punkten intensivt med vibrationer och knackande impulser. Samtidigt stimuleras klitoris med tungrörelser och sugande undertryck.

10 vibrationsmodus i den ollonliknande spetsen och de 5 pulserande i det strukturerade skaftet samt 5 hastigheter i den rörliga tungan i klitorisstimulatorn ger en massa variation i dual-stimulationen. Alla funktionerna styrs bekvämt via knapptryck direkt på vibratorn - separat eller i kombination. Den starka motorn ger pålitlig kraft och energi - och allt är väldigt tystgående!

4 Function Vibrator anpassar sig perfekt till kroppen och dess rörelser. Den är härligt flexibel i den nedre böjen. Av silikon med sammetslen yta som gör att den är lätt att föra in och för maximal komfort under alla lekar.

Uppladdningsbar - inklusive magnetisk USB-laddningskabel.

18 cm lång, införingslängd: 13,5 cm, diameter 2,6 cm - 3,6 cm. Vikt: 209 gram.

Silikon, PUR, ABS.

Teknisk data

Information
Colour purple
Material Silikon, PU, ABS
Size
Length 18,0 cm
Diameter 2,6 - 3,6 cm
Weight 335 g
Packaging
Width 14.8 cm
Height 6.8 cm
Length 20 cm

Liknande produkter