!!! Vi har just nu ett väldigt högt tryck på vårat lager och leveranstiden är längre än normalt.!!! Vi ber ALLA kunder ha överseende med längre leveranstider!!!. Just nu testas nya funktioner i butiken detta leder till att de förekommer störningar i order statusen!!!

Suck-O-Mat 2.0

Den konsekventa vidareutvecklingen av den första Suck-O-Mat-apparaten.

Frakt Från 89kr (Ombud EJ över 20kg)
Artikel Nr: 05968500000
Lagerstatus: 9
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
3 895 kr
Inklusive moms: 779 kr

Beskrivning

Den konsekventa vidareutvecklingen av den första Suck-O-Mat-apparaten.

Strömdriven masturbator i sportlig-elegant design med LED-display. Med en motoreffekt på 60 W är Suck-O-Mat 100% effektivare än föregångaren och ger upp till 200 sugimpulser per minut. Den nya utgåvan ger realistisk, förstklassig blowjob-simulation - naturligtvis utan att behöva använda händerna och uppdelat i 8+1 växlar:

Växlar:

Första växeln: Manuell styrbar sugmodus i 6 hastigheter.

Andra växeln: 8 helautomatiskt sugmodus med oförutsägbara intervallmönster för en slumpvis och såvida realistisk blowjob-feeling. Användaren kan alltid ändra det inställda mönstret och ändra hastigheten individuellt - till exempel för att kunna njuta av en snabbare orgasm eller dra ut på det hela ännu mer. Suck-O-Mat 2.0 kommer automtiskt tillbaka till första (manuella) växeln och där håller den den önskade hastigheten - ända till happy end.

Även hylsan har optimerats för Suck-O-Mat 2.0: den har nu stimulerande noppor inuti och kan kombineras med den medföljande Tight Fit-manschetten för att krama om penisen hårdare och göra stimulationen mer intensiv.

Inklusive fjärrkontroll, adapter för bilen och svart filter. AC-power-adapter 230V euro plug, output 12V, 5V USB utgång. Total längd: 26,3 cm, införingsdjup: 11 cm, längd på hylsan: 15,7 cm, Ø 2,5 cm (elastisk). ABS, PVC, TPE, PP.

Teknisk data

Information
Colour black
Material ABS, TPE, PVC, PP
Size
Length 15,7 cm
Diameter 2,5 cm
Weight 5044 g
Packaging
Width 32 cm
Height 15 cm
Length 35.5 cm