Pga VÄLDIGT hög order ingång under Black Friday/Week är leveranstiden längre än normalt

Swiffer Sweeper Refiller 20 st

Swiffer Sweeper refiller används med Swiffers golvmopp för att fånga upp och låsa in smuts, damm och hår golvytor. Fångar upp mer damm än en vanlig sopborste och kan användas som ett komplement till din dammsugare då den kan fånga upp små dammkorn som damm

Fast Frakt 89kr
Artikel Nr: 559203
Lagerstatus: 33
Leveransstatus: Levereras 1-6 arbetsdagar
59 kr
Inklusive moms: 11,80 kr

Beskrivning

Swiffer Sweeper refiller används med Swiffers golvmopp för att fånga upp och låsa in smuts, damm och hår golvytor. Fångar upp mer damm än en vanlig sopborste och kan användas som ett komplement till din dammsugare då den kan fånga upp små dammkorn som dammsugaren inte hittar. Plockar även upp djurhår.

Swiffer Sweeper refilldukar har en tjocklek och särskilda mönster som i kombination med den elektrostatiska funktionen gör att de kan fånga upp och låsa in damm i själva duken. Med Swiffers torra rengöringsdukar gör du rent hemma snabbt och enkelt! Kanske ett bra alternativ att använda mellan dammsugningar så behöver man inte plocka fram dammsugaren alltför ofta.

Swiffer kan användas på alla hårda ytor även linoleum, vinyl, klinker och behandlade trägolv. Refillerna är tillverkade av 100 % återvunna syntetiska fibrer.

Förpackningen innehåller 20 st refillgolvdukar

Liknande produkter