Fruit Bombs 33cl

Fruit Bombs 33cl Drycken passar alla möjliga tillfällen, till barnkalaset som till vuxenkalaset. Med sina snygga färger och festliga aura kommer det garanterat bli en stämningshöjare på festen. Fruit Bombs är ett fantastiskt bra alternativ för dig som vill

Fast Frakt 89kr
Artikel Nr: 3410978
Lagerstatus: 123
Leveransstatus: Levereras 1-6 arbetsdagar
16 kr
Inklusive moms: 1,71 kr

Fruit Bombs 33cl

Drycken passar alla möjliga tillfällen, till barnkalaset som till vuxenkalaset. Med sina snygga färger och festliga aura kommer det garanterat bli en stämningshöjare på festen. Fruit Bombs är ett fantastiskt bra alternativ för dig som vill dricka alkoholfritt på festen, men ändå glida in med stil och komma ihåg allting dagen efter.


Fruit Bombs Granatäpple är en kolsyrad läskedryck med en smak av granatäpple. Fruit Bombs är unika på sitt sätt då de innehåller upp till 30% mindre socker än vanlig läsk. Flaskans kapsyl går att öppna utan kapsylöppnare, allt du behöver är ett finger. Smart va!

Säljs styckvis och innehåller 33 cl.

Fruit Bombs Passion är en kolsyrad läskedryck med en smak av passionsfrukt. Fruit Bombs är unika på sitt sätt då de innehåller upp till 30% mindre socker än vanlig läsk. Flaskans kapsyl går att öppna utan kapsylöppnare, allt du behöver är ett finger. Smart va!


Fruit Bombs Kiwi är en kolsyrad läskedryck med en tydlig smak av kiwi. Fruit Bombs är unika på sitt sätt då de innehåller upp till 30% mindre socker än vanlig läsk. Flaskans kapsyl går att öppna utan kapsylöppnare, allt du behöver är ett finger. Smart va!

Fruit Bombs Blue Hawaii är en kolsyrad läskedryck med en exotisk smakupplevelse av ananas och kokosnöt. Blandningen ger den här drickan en god smak av tuttifrutti. Fruit Bombs är unika på sitt sätt då de innehåller upp till 30% mindre socker än vanlig läsk. Flaskans kapsyl går att öppna utan kapsylöppnare, allt du behöver är ett finger. Smart va!

Välj i listan


Liknande produkter

Även köpta produkter