!!!Leverans innan jul beställ senast 6/12 Kl: 09,00. Order efter detta datum och tid kan vi INTE leverera innan jul!!!

Umarex - Glock 17 Gen5 Airgun - Blow Back - 4,5 mm

Licensierad replika luftgevär modell Glock 17 Gen5 tillverkad av Umarex. På inriktningsinstrument användes kontrasterande punkter för att underlätta dynamisk siktning. På låset, ramen och kammaren appliceras markeringar av brännbar motsvarighet.

Fast Frakt 89kr
Artikel Nr: 23877-GL17
Lagerstatus: 5
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
2 495 kr
Inklusive moms: 499 kr

Beskrivning

Licensierad replika luftgevär modell Glock 17 Gen5 tillverkad av Umarex.

På inriktningsinstrument användes kontrasterande punkter för att underlätta dynamisk siktning. På låset, ramen och kammaren appliceras markeringar av brännbar motsvarighet.

Vapnets ram som i originalet var gjord av slitstark och motståndskraftig mot mekanisk skada, medan den fasta sliden tillsammans med de integrerade siktanordningarna var gjorda av metall. Under pipan placerades RIS-skena som gjorde det möjligt att montera taktisk belysning.

Avtryckaren är utrustad med en mekanisk mekanisk säkerhetsanordning, typisk för Glock, som förhindrar att vapnet avfyras vid felaktigt tryck. Dessutom finns på underpipsskenan en justerbar säkring som klipper av avtryckaren från anslaget. Glock 17 gen 5 är utrustad med en DAO (självlåsande) avtryckarmekanism.

CO2-tillförseln översätts till hög prestanda hos repliken och en urladdningshastighet på 100 m/s, medan det kraftfulla blow-back-systemet ger en rekylkänsla. Kapseln laddas i en kammare i handtaget och dras sedan åt med en insexnyckel.

Metallmagasinet glider ut ur handtaget och rymmer 18 omgångar.

Designen på luftgeväret Glock 17 gen 5 är tillräckligt konsekvent med originalet för att du kan använda standardhölster från den äkta varan.

Funktioner:
- solid konstruktion
- licensierade markeringar
- Blow Back-system för ökad fotograferingsrealism
- har RIS standard monteringsskena
- DAO-utlösningsmekanism (med självspännande)

Teknisk data:
- Kaliber: 4,5 mm
- Strömförsörjning: 12g CO2-kapsel
- Magasinkapacitet: 18 omgångar
- Initial hastighet: 100 m/s
- Energi: < 2 J
- Total längd: 187 mm
- Material: metall / plast
- Vikt: 675 g

Liknande produkter