!!!Leverans innan jul beställ senast 6/12 Kl: 09,00. Order efter detta datum och tid kan vi INTE leverera innan jul!!!

Matlåda Rund 1,1 L

Kändiskockar i TV och tidningar inspirerar och informerar. Vi lagar grytor, gratänger och lasagne som vi fryser in i lämpliga burkar. Perfekta matlådor till jobbet eller till barnen när de kommer från skolan. Därför behövs produkter som tål både frys, mikr

Fast Frakt 89kr
Artikel Nr: 1478-0
Lagerstatus: 344
Leveransstatus: Levereras 1-9 arbetsdagar
20 kr
Inklusive moms: 4 kr

Beskrivning

Kändiskockar i TV och tidningar inspirerar och informerar. Vi lagar grytor, gratänger och lasagne som vi fryser in i lämpliga burkar. Perfekta matlådor till jobbet eller till barnen när de kommer från skolan. Därför behövs produkter som tål både frys, mikro och diskmaskin. Som håller tätt och bevarar arom utan att maten påverkas. Produkterna ska dessutom ha en design som fungerar både praktiskt och estetiskt. Vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment med produkter som gör det roligt och enkelt att både laga och förvara mat.

Polypropen
Den vanligast förekommande plasten i hushållsprodukter. PP har en hög ytglans och ythårdhet vilket gör den mycket användbar. Kan i tunna sektioner bli halvgenomskinlig. Tål temperaturer mellan -40°C och +120°C. Kan maskindiskas.

Välj i listan

Liknande produkter